Jop’s Catering

Als u echt lekker wilt eten en eens iets anders wilt dan de ‘standaard’ cateringen, dan bent u bij Jop’s Catering aan het juiste adres. Passie voor lekker eten is ons motto en dat maken wij meer dan waar.

Onze specialiteit is de Indische Rijsttafel, de perfecte maaltijd voor de meest feestelijke gebeurtenissen, zoals bruiloften en jubilea. Altijd een groot succes, bij zowel jong als oud.

Maar ook voor een uitgebreide lunch met verse zelfgemaakte soep, of een kleurrijk Mexicaans buffet moet u bij Jop’s Catering zijn. Wij denken met u mee en leveren precies wat u graag wilt. Lekker en feestelijk eten is heel belangrijk voor een goede sfeer, dit is de basis voor ieder geslaagd feest.

Voor grote groepen, zoals verenigingen, kerken en organisaties, met een beperkt budget, kunnen wij een zeer aantrekkelijk aanbod doen. En zelfs een voordelige maaltijd kan lekker smaken, daar hebben wij ruimschoots ervaring in. Een eenvoudige, goed verzorgde lunch voor €5 per persoon, of een heerlijke pastamaaltijd voor €7,50 per persoon, bij ons is erg veel mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Jop’s Catering loopt net een stapje harder. We helpen de buffetten klaarzetten en helpen desgewenst met de bediening. Wij denken met u mee en zorgen voor een onvergetelijke ervaring, waarbij wij u alle zorgen voor de maaltijd uit handen nemen.