Ons menu

Eerstvolgende bezorgdagen: 4 & 5 december

Maaltijdbezorging

Deze week kunt u kiezen uit een overheerlijke Indische maaltijd en  goulash met rijst of aardappelpuree. Daarnaast bieden we dit weekend een Sinterklaas borrelbox aan gevuld met heerlijke huisgemaakte tapas.

  • Indisch: – witte rijst, kipsaté met pindasaus, ajam opor(kip), babi ketjap(varkensvlees), sajoer lodeh(groente), atjar ketimoen, gebakken uitjes, kroepoek en huisgemaakte sambal badjak. €11,50
  • Hongaarse goulash met aardappelpuree of rijst en een frisse salade €9,00
  • Sinterklaas borrelbox gevuld met heerlijke huisgemaakte tapas.  €25,00
 

Bestel uiterlijk woensdag 2 december en reken gelijk af. We rekenen geen bezorgkosten. De maaltijden worden koud geleverd en kunnen opgewarmd worden in de magnetron, oven of in de pan. Vanaf 4 personen leveren we het in kookzakken, 25 minuten in een pan met zacht kokend water en uw gerechten zijn warm!

We bezorgen de maaltijden aan de deur, tussen 14:00 en 16:00 uur in Harderwijk, Hierden en Ermelo. Afhalen is ook mogelijk, op vrijdag en zaterdag tussen 13:00 en 14:00 uur bij onze keuken aan de Celsiusstraat 17 in Harderwijk. Geef dit dan wel even aan bij de bestelling.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze aanbiedingen, stuur dan een mailtje naar jop@jopscatering.nl, dan zetten wij u op onze mailinglist.

Jop en Viviane van der Bijl