Kookworkshop

Aanbod Kookworkshops

Workshop Surinaams

  • Samen roti kip, pindasoep, tjauw min, massala eieren maken en meer. En na afloop natuurlijk gezellig samen opeten.

Datum: 25 maart 2024

Tijd: 19:00 tot ca. 22:00 uur

Prijs: €60 per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, recepten, begeleiding, hapjes, drankjes (koffie, thee, bier, wijn, fris)

De groepen bestaan uit maximaal 12 personen. Bij minder dan 6 personen gaat de workshop niet door. Als er meer aanmeldingen zijn wordt er een nieuwe datum toegevoegd.

Workshop Indische snacks

  • We gaan verschillende bekende Indische snacks maken en lekker opeten: lemper, loempia, martabak, pangsit, pastei, risolles en pisang goreng.

Datum: 29 januari 2024

Tijd: 19:00 tot ca. 22:00 uur

Prijs: €60 per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, recepten, begeleiding, hapjes, drankjes (koffie, thee, bier, wijn, fris)

De groepen bestaan uit maximaal 12 personen. Bij minder dan 6 personen gaat de workshop niet door. Als er meer aanmeldingen zijn wordt er een nieuwe datum toegevoegd.

Workshop Indiaas

We maken een aantal toprecepten uit mijn kookboek ‘Pittige Kost’, zoals kip tandoori, butter chicken, rogan josh, samosa, naanbrood en gele rijst.

Datum: 11 maart 2024

Tijd: 19:00 tot ca. 22:00 uur

Prijs: €60 per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, recepten, begeleiding, hapjes, drankjes (koffie, thee, bier, wijn, fris)

De groepen bestaan uit maximaal 12 personen. Bij minder dan 6 personen gaat de workshop niet door. Als er meer aanmeldingen zijn wordt er een nieuwe datum toegevoegd.

Workshop Indisch

  • Een beknopte selectie uit de Indische keuken: babi ketjap, ajam pedis, atjar ketimoen, bami, loempia, saté, sambal goreng boontjes, pisang goreng.

 

Datum: 22 januari 2024

Tijd: 19:00 tot ca. 22:00 uur

Prijs: €60 per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, recepten, begeleiding, hapjes, drankjes (koffie, thee, bier, wijn, fris)

De groepen bestaan uit maximaal 12 personen. Bij minder dan 6 personen gaat de workshop niet door. Als er meer aanmeldingen zijn wordt er een nieuwe datum toegevoegd.

Kookcursus Indische Rijsttafel

  • Leer in 4 avonden de belangrijkste kruiden en specerijen kennen en gebruiken, waarna je in staat bent om een complete rijsttafel te maken en waarna je alle Indische kookboeken kunt begrijpen en gebruiken. We maken onder andere: babi ketjap, rendang, ajam opor, ajam pedis, sambal goreng boontjes, sajoer lodeh, saté, loempia, sambal badjak, bami, gele rijst en nog vééél meer.

Data: 7, 14, 21 en 28 maart 2024

Tijd: 19:00 tot ca. 22:00 uur

Prijs: €210 per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, recepten, begeleiding, hapjes, drankjes (koffie, thee, bier, wijn, fris)

We koken samen en na afloop eten we samen gezellig de resultaten op.

De groepen bestaan uit maximaal 12 personen. Bij minder dan 6 personen gaat de workshop niet door. Als er meer aanmeldingen zijn wordt er een nieuwe datum toegevoegd.