Aanbod Kookworkshops

Het einde van de lockdown is in zicht, dat betekent dat we weer van die leuke, leerzame en gezellige workshops gaan organiseren, het liefst dit najaar al. Indisch, Chinees, Mexicaans, Indiaas, Surinaams of Thais, allemaal even leuk! Onder leiding van Jop van der Bijl wordt er gezamenlijk een heerlijk gerecht bereid, wat na afloop samen wordt genuttigd. 

Hou deze website in de gaten voor de agenda, like onze Facebookpagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht van de agenda. We hebben maar mogelijkheid voor een beperkt aantal deelnemers (max. 12), dus het is zaak om je snel op te geven, want vol=vol! Stuur een mailtje naar jop@jopscatering om je op te geven voor onze nieuwsbrief.

Ook is het mogelijk dat Jop’s Catering een kookworkshop exclusief verzorgt voor uw bedrijf, vereniging of vriendenclub. Als teambuilding of gewoon voor de gezelligheid. Informeer naar de mogelijkheden, mail naar jop@jopscatering.nl 

 

Workshop Mexicaans

Zelf tortillas, guacemole, salsa, fajitas en meer maken, en na afloop alles lekker samen opeten.

Kosten: €50 per persoon, inclusief alle drankjes.

Workshop Surinaams

Onder andere Roti kip met kousenband en chow mein maken, en na afloop natuurlijk lekker samen opeten.

Kosten: €50 per persoon, inclusief alle drankjes.

Workshop Indische Snacks

Samen loempia’s, risolles, lempers, pangsit, pisang goreng, martabak en pastei maken en na afloop lekker opeten.

Kosten: €50 per persoon, inclusief alle drankjes.

Workshop Chinees

Babi pangang # 136, nasi en bami, fou yong hai en tjap tjoy. Sambal bij en lekker smullen.

Kosten: €50 per persoon, inclusief alle drankjes.

Kookcursus Indische Rijsttafel

Leer in 4 avonden de geheimen van de Indische keuken. We maken onder andere babi ketjap, sambal goreng boontjes, rendang, loempia’s, saté, gado gado en nog vééél meer. Na afloop kun je helemaal zelfstandig een complete rijsttafel maken.

Kosten: €175 per persoon, inclusief alle ingrediënten, hapjes en drankjes. Na afloop gaan we alles lekker opeten en krijg je de recepten mee naar huis.