Aanbod Kookworkshops

Nu even niet…

We hebben zojuist een serie leuke workshops afgerond.

Vanwege de afgekondigde lockdown zijn we nu helaas genoodzaakt even geen nieuwe workshops en kooklessen in te plannen.

Hopelijk wordt alles straks weer wat normaler en zullen we weer een nieuwe serie inplannen, er is genoeg belangstelling voor. Dit zal dan waarschijnlijk in januari en/of februari plaatsvinden. Hou onze website en Facebookpagina in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar jop@jopscatering.nl. We houden je dan op de hoogte van de nieuwe agenda. 

 

 

Workshop Surinaams

  • Samen roti kip, pindasoep, tjauw min, massala eieren maken en meer. En na afloop natuurlijk gezellig samen opeten.

Datum: 29 november

Tijd: 19:00 tot ca. 22:00 uur

Prijs: €50 per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, recepten, begeleiding, hapjes, drankjes (koffie, thee, bier, wijn, f

Workshop Indische snacks

  • We gaan verschillende bekende Indische snacks maken en lekker opeten: lemper, loempia, martabak, pangsit, pastei, risolles en pisang goreng.

Datum: 15 november

Tijd: 19:00 tot ca. 22:00 uur

Prijs: €50 per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, recepten, begeleiding, hapjes, drankjes (koffie, thee, bier, wijn, fri

Workshop Indiaas

We maken een aantal toprecepten uit mijn kookboek ‘Pittige Kost’, zoals kip tandoori, butter chicken, rogan josh, samosa, naanbrood en gele rijst.

Datum: 27 oktober

Tijd: 19:00 tot ca. 22:00 uur

Prijs: €50 per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, recepten, begeleiding, hapjes, drankjes (koffie, thee, bier, wijn, fris)

Workshop Indisch

  • Een beknopte selectie uit de Indische keuken: babi ketjap, ajam pedis, atjar ketimoen, bami, loempia, saté, sambal goreng boontjes, pisang goreng.

Datum: 1 november

Tijd: 19:00 tot ca. 22:00 uur

Prijs: €50 per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, recepten, begeleiding, hapjes, drankjes (koffie, thee, bier, wijn, fris)

Kookcursus Indische Rijsttafel

  • Leer in 4 avonden de belangrijkste kruiden en specerijen kennen en gebruiken, waarna je in staat bent om een complete rijsttafel te maken en waarna je alle Indische kookboeken kunt begrijpen en gebruiken. We maken onder andere: babi ketjap, rendang, ajam opor, ajam pedis, sambal goreng boontjes, sajoer lodeh, saté, loempia, sambal badjak, bami, gele rijst en nog vééél meer.

Data: 3, 10, 17 en 24 november

Tijd: 19:00 tot ca. 22:00 uur

Prijs: €165 per persoon. Dit is inclusief alle ingrediënten, recepten, begeleiding, hapjes, drankjes (koffie, thee, bier, wijn, fris)

We koken samen en na afloop eten we samen gezellig de resultaten op.