Aanbod Kookcursussen

Kookcursus Indische Rijsttafel

Leer in vier avonden de geheimen van de Indische keuken. De meest gebruikte ingrediënten en hoe je ze moet gebruiken. Authentieke recepten, stap voor stap uitgewerkt, die je uitgeprint meekrijgt naar huis. Babi Ketjap, Rendang, Sambal Goreng Boontjes, Sajoer Lodeh, Loempia’s, Kroepoek, Saté, Gado Gado, Atjar, Pisang Goreng, Sambal Badjak en nog veel meer. Na afloop van deze cursus kun je zelfstandig een complete rijsttafel maken en is geen enkel Indisch kookboek nog een uitdaging om te ontcijferen.

  • Locatie: Kookstudio Harderwijk
  • Data:  n.t.b.
  • Tijd: van 19:00 tot ca. 22:00 uur
  • Prijs: €175 per persoon, voor 4 avonden. Inclusief alle ingrediënten, uitgeprinte recepten en een hapje en drankje (koffie, frisdrank, bier en wijn).
  • Geef je snel op, want vol=vol.

Vervolgcursus Indische Rijsttafel

Alleen voor diegenen die reeds de Kookcursus Indische Rijsttafel bij Jop’s Catering hebben gevolgd, bieden we een vervolg aan, met leuke recepten, zoals soto ajam, pepesan, sambal goreng tempeh kering, roedjak en veel andere. Net zo leuk en gezellig als vanouds.

  • Data: bij voldoende belangstelling en in overleg
  • Tijd: van 19:00 tot ca. 22:00 uur
  • Prijs: €175 per persoon, voor 4 avonden.
  • Inclusief alle ingrediënten, uitgeprinte recepten en een hapje en drankje (koffie, frisdrank, bier en wijn).