Aanbod Kookcursussen

Kookcursus Indische Rijsttafel

Leer in vier avonden de geheimen van de Indische keuken. De meest gebruikte ingrediënten en hoe je ze moet gebruiken. Authentieke recepten, stap voor stap uitgewerkt, die je uitgeprint meekrijgt naar huis. Babi Ketjap, Rendang, Smoor, Sambal Goreng Boontjes, Sajoer Lodeh, Loempia’s, Kroepoek, Saté, Gado Gado, Atjar, Pisang Goreng, Nasi, Bami, Sambal Badjak en nog veel meer. Na afloop van deze cursus kun je zelfstandig een complete rijsttafel maken en is geen enkel Indisch kookboek nog een uitdaging om te ontcijferen.

 

  • Locatie: Kookstudio Harderwijk
  • Data:  3, 10, 17 en 24 november 2021
  • Tijd: van 19:00 tot ca. 22:00 uur
  • Prijs: €165 per persoon, voor 4 avonden. Inclusief alle ingrediënten, uitgeprinte recepten en een hapje en drankje (koffie, frisdrank, bier en wijn). 

De workshops en kooklessen worden gegeven in de kookstudio/keuken van Jop’s Catering aan de Celsiusstraat in Harderwijk.

De groepen zullen maximaal uit 12 personen bestaan. Bij meer aanmeldingen zal er een extra datum worden ingelast.

Bij minder dan 6 aanmeldingen gaat de workshop niet door.

Geef je snel op door te mailen naar jop@jopscatering.nl . Je hoeft nog niet te betalen, ongeveer een week van te voren ontvang je een mail met verdere instructies.

Lukt het op bovenstaande data niet om mee te doen: begin volgend jaar (januari/februari/maart) hopen we weer met een nieuwe serie workshops van start te gaan.

Mocht je zelf met een groep vrienden, collega’s of familieleden een workshop willen organiseren kunnen we dat in overleg regelen.