Kookcursussen

Binnenkort beginnen we weer met de kookcursus Indische Rijsttafel.

Data:

– 17 & 24 september en 1 & 8 oktober 2018 (vol)

– 12, 19 & 26 september en 3 oktober 2018 (vol)

– 31 oktober, 7, 14 en 21 november 2018

Tijd: van 19:00 tot ca. 22:00 uur

Prijs: €150 per persoon, voor 4 avonden, inclusief alle ingrediënten, uitgeprinte recepten en een hapje en drankje (koffie, frisdrank, bier en wijn).

Geef je snel op, want vol=vol.

Aanmelden of meer info: jop@jopscatering.nl

Kookcursus Indische Rijsttafel

Leer in vier avonden de geheimen van de Indische keuken. De meest gebruikte ingrediënten en hoe je ze moet gebruiken. Authentieke recepten, stap voor stap uitgewerkt, die je uitgeprint meekrijgt naar huis. Babi Ketjap, Rendang, Sambal Goreng Boontjes, Sajoer Lodeh, Loempia’s, Kroepoek, Saté, Gado Gado, Atjar, Sambal Badjak en nog veel meer.

Na afloop van deze cursus kun je zelfstandig een complete rijsttafel maken en is geen enkel Indisch kookboek nog een uitdaging om te ontcijferen.